+47 46 95 95 00 info@way2ride.no

Vi begynner vanligvis i mars. Vi setter aldri en fast dato siden vi begynner så tidlig. Vi er avhengig av at det starter å bli varmere ute, at det ikke lenger er glatt og at den verste grusen er fjernet fra veiene.

Moped:

Vi har de obligatoriske teorikursene trafikalt grunnkurs og teorikurset for moped (grunnkurs moped) hele vinteren. De som har deltatt på kursene på vinteren og våren blir prioritert når kjøringen med moped starter på våren. Bruk tiden fornuftig frem mot våren: Meld deg på trafikalt grunnkurs, moped grunnkurs, les teori og hvis du kan start å øvelseskjøre med bil slik at du er klar når sesongen starter.

Motorsykkel:

Du som skal ta motorsykkel kan også delta på obligatoriske teorikurs om vinteren (trafikalt grunnkurs og mc kurs). Oppfyller du alderskravet kan du ta teoriprøven hos statens vegvesen. Dette er drop in mandag, onsdag og fredag året igjennom. For å ta teorien må du være fylt 15 år og 6 måneder.

 

Hvis du følger oss på facebook og instagram så kunngjør vi alltid når vi starter slik at du kan kontakte oss for å bestille opplæring.

Du kan se alle våre kurs her. 

Vi gleder oss!

Pin It on Pinterest